PSE JANË PRODUKTET TONA MË TË MIRA

Këtu do t`i gjeni përgjigjet!

ÇMIM MË TË ULËT NË TREG

Jemi me çmim më të ulët në tregun tonë. Por, jo edhe ulje të kualitetit. Fshtehtësia jonë për çmim të ulët dhe kualitet qendron në efikasitetin tonë në punë, harmonizimin e porosive, hulumtimin e tregut dhe shitjes, si dhe furnizimi i testuar.

KUALITET

Kualiteti jonë në produktet tona qendron si cak kryesor. Çdo prodhim kalon fazat saktësisht të përcaktuara testuese. Prej matjes së energjisë, proteineve, lagështisë, e deri te matja e glutenit, do të thotë çdo produkt i jonë regjistrohet në bazë të këtyre parametrave. Kjo na bën të jemi të vetmit që kontrollojmë kualitetin me shifra numerike dhe jo me shqisa.

PËRKRAHJE

Përkrahje maksimale për partnerët tonë, pamvarsisht se a janë të vegjël, të mëdhenj apo përballohen me variabla të panjohura gjat përpunimit të produkteve të gatshme. Qendrojmë deri në zgjidhje të problemeve të tyre.

Disa nga produktet tona

Më shumë kaloni në online shop-in tonë!

Miell T 400 Burek

Miell T400 B

Miell T500

Miell T400 Ekstra i Bardhë

Ekipa Jonë

Pajtim Alili

Pajtim Alili

CEO

Udhëheqës i autorizuar

Xhelal Alili

Xhelal Alili

Teknolog dhe Themelues

Teknolog me përvojë të thellë në teknologjinë e prodhimit, në veçanti në kiminë organike dhe inorganike.

Afrim Arifi

Afrim Arifi

Udhëheqës i Paqetimit dhe Kontrollit

Përvojë 10 vjeçare në prodhim dhe kontroll kualiteti.

Xhemil Abdii

Xhemil Abdii

Udhëheqës i Logjistikës dhe Transportit

Me përvojë të veçantë në "supply chain management".

Për risi dhe produkte të reja, regjistrohu këtu

Çfar thonë klientët dhe partnerët tonë:

Komente spontane, faleminderime dhe urime
Universiteti Shtetëror i Tetovës

Universiteti Shtetëror i Tetovës

Nga institucioni arsimor USHT

Mirënjohja për Albmill - ("Vitamill" registered trademark of Albmill) nga Universiteti Shtetëror i Tetovës

Agron Ajdini

Agron Ajdini

Komentues ne FB

Miell i kualitetit të lartë, i plotëson gjitha kushtet familjare me respekt

Fotogr. nga partnerët ton

Fotogr. nga partnerët ton

Buka Chiabatta

Faleminderim të veçantë me fotogr. kualitetit të poreve, kores dhe strukturës së bukës ciabatta

Publikime, Tekste dhe Fotografi

Display the latest posts on the front page.

Paqetimi jonë

Duo Reges: constructio interrete Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cur id non ita fit? Cupiditates non Epicuri divisione finiebat, sed sua satietate. Scaevola tribunus plebis ferret ad plebem vellentne de ea re Read more…

Mielli Jonë

Cum praesertim illa perdiscere ludus esset Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Hoc ipsum elegantius poni meliusque potuit. Duo Reges: constructio interrete. Sit, inquam, tam facilis, quam vultis, comparatio voluptatis, quid de dolore Read more…

Na kontaktoni

Keni nevojë për më shumë informata?

Do të na gjeni në këtë adresë

Rr.Magjistrale M4 Tetovë - Gostivar 

Na kontaktoni:

Xhelal Alili 070 57 15 44 Hënë - Diell, 7:00-17:00

Pajtim Alili 070 49 24 24 Hënë - Diell, 7:00-17:00

Na kontaktoni